Jag bara väntar på att få bloggtävla…

…håller tassarna för att IDAG ska min blogg få vara med… men det är tydligen min tur i morgon eller i övermorgon. Spänningen har skapat tillräckligt med statisk elektricitet i min päls att driva mattes dator! (Om den fungerat)

Egentligen skulle jag skicka en tröstande tass till alla dem som blivit utröstade redan. Ja, jag tror att jag gör det.

Det är så mitt hjärta fungerar. ”En kattjävel ska inte blogga” har jag läst i kommentarer. (Ja jag blev lite ledsen. Kan en bebis, en lastbil och en korp blogga, så kan väl en katt?) Men jo jag tänkar fortsätta sprida mjuka vänliga tassar i den här bloggen och runtom i nätvärlden.

För det spelar ingen roll hur små vi är, bara vi använder våra liv till att göra något bra, även om det är i mycket liten skala. Och gör tillräckligt många krafter var och en små goda ting, så kommer vi att i det långa loppet att förändra världen. Då finns det en mening med det, då finns det hopp….

Silkestass på er! Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag bara väntar på att få bloggtävla…”

  1. Lycka till själv. Är inte särskilt nedslagen, trodde inte jag skulle gå vidare heller, det som funkar är modebloggar men jag hoppas du kan bryta trenden 🙂

  2. I morgon torsdag kommer din blogg att vara en av de 12 som deltar i tävlingen ?So you T-hink you can blogg?? på min blogg. Börja redan nu göra reklam för din blogg och tala om var folk kan rösta på den. I natt klockan 00.00 publicerar jag de nya tävlingsdeltagarna däribland din blogg. LYCK TILL!

    Med vänlig hälsning Karsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *