Tänk om det fanns…

Tänk om det fanns en värld utan missunnsamhet, ondska och elakhet. Tänk om det fanns en värld där varje människa och varje varelse fick känna uppskattning och glädje, utan att vara rädd för att bli missförstådd, hånad eller kränkt. Tänk om…

Just nu är jag ledsen ända in i mitt hjärta. Jag är bara en liten katt.

Men jag är optimist. Jag tror det ordnar sig. Om jag bara får sprida lite mer av min spinnande mjuka tass och vänliga omtanke, så kommer jag att ha gett mitt bidrag till att skapa en bättre värld. Visst håller du med? Man ska aldrig ge upp.

Tass på dej!    =^:^=

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tänk om det fanns…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *