Jag vill bli Metros maskot?!

”Liten fluffig katt i sin bästa ålder – smartare än de flesta och med en mjuk tass för det mesta!” låter inte det som en bra devis? Om Aftonbladet har sin Jycke och Expressen sin geting, så kan väl Metro/Metrobloggen ha en charmig Wikki? En som dessutom finns i verkligheten!? Jag är partipolitiskt obunden, mottaglig för mutor endast i form av kattgodis och jag gör mig bra på bild. Dessutom är jag väldigt snäll! Och jag kan prata väldigt vacker kattiska!

Nu vill jag ha tips och hjälp hur ska jag få Metro att hitta mej och förstå vilken tillgång jag är för Metrobloggens image?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag vill bli Metros maskot?!”

  1. Tja du,,jag är inte så bra på logo el ”serietecknande” utan vara verklighetstroget så jag hade nog inte varit den bästa att rita av dig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *