Semlan härskar på Svelunda gård

Visst är det skönt att veta vem som bestämmer. När jag kommer till landet så vet jag att det är Semlans tass som styr och jag visar henne respekt. Hon är faktiskt väldigt snäll.

_120

Hon fräser bara åt mej när jag blir för ivrig… Det klart att husets första dam har företräde till matskålen….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *