Mjurre vill också blogga

_121

”Tassen på hjärtat, kära läsare,” tänker Mjurre, ”vad vill ni läsa om? Det verkar ju vara populärt med svartvita katter som bloggar, så varför skulle inte jag försöka?”

_122

”Här ser jag ju hur Wikkis blogg ser ut, det kan inte vara så svårt?”

_124

”Nja, det var svårare än jag trodde. Mina tassar är nog lite för stora för tangentbordet. Du får sköta det här istället Wikki, jag nöjer mej med det här inlägget! Fjurr på er!

Hälsningar Mjurre”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mjurre vill också blogga”

  1. Men herregud så fin katt! Supersöt! Tja, vad kan katter tänkas vilja blogga om? Godaste kattmaten, störst fångad råtta eller varför inte blogga om favoritsovplatsen? =) Kan säga att jag själv har 4 katter och en hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *