Här är kattpriserna du kan vinna:

_b27

Det finns 13 fina priser och så här ser de ut:

Fyra olika möss (Ingen pingel i dem): En grön fluffig plyschråtta, en rosa liten mus med fjädersvans, en liten leopardfläckig mus och en brokig bullnosig mus med ”metspö” till!

Två sorters kattgodissticks (Kyckling- resp fisksmak)

Fem olika bollar (Med pingel i!) de tre mindre är lite glittriga, den lila/svarta med tassmönster och en plyschig leopardmönstrad

Ett blått katthalsband med resår och pingla samt strassdekor

En knallgul plasträka med pilliga spret

VISST VILL DIN KISSE VARA MED OCH TÄVLA OM DEM? Tävlingsinlägg finna en bra bit ner på min blogg! Ha tålamod och scrolla ned!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *