Äntligen är min underbara hängmatta klar!

Nu kan jag ligga mysigt i solen på balkongen och ha full koll på allt nedanför… Så här fint blev det:

__large223

Tänk vad jag är lycklig… en solstrimma är toppen för pälsen!

__large233

Till sommaren ska här bli grönt som en djungel också, säger matte!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *