Regler för kattävlingen

Wikkis kattävling kommer strax på denna blogg! Fina priser!

Du och din katt/katter ska lösa några kluriga uppgifter och svara på liiiiite frågor. Jag Wikipedia Kajtner är enväldig domare och prisutdelare. Det kostar inget att delta.

Reglerna: Man ska ha en pälsig kompis med glada tassar som kan hjälpa till att hitta rätt svar. Varje katt räknas som en tävlande. Den som har fem katter kan alltså bli tvingad av sina spinnande kattvänner att skicka fem svar, ett för varje kisse! Det kommer också att finnas en utslagsfråga ifall några kommer på delad plats.

Och det finns tretton priser, men de kommer att fördelas så här: Jag Wikki domare presenterar en vinnarlista efter tävlingens datum gått ut. Vinnaren får välja 3 saker från prisbordet, tvåan får välja 2 saker, tredje till nionde plats får välja 1 sak o s v tills tionde plats får den sista saken.

Så spana efter tävlingen, den kommer i morgon.

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Regler för kattävlingen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *