Dags för en tävling! Kattävling med pris!

Håll ögonen öppna på min blogg, jag ska fixa till en kattävling!

OBS, bara katter får delta – eller den som har en katt på sin blogg. Jag ska tassa ihop ett litet tävlingsuppdrag och så ska jag fixa priset som vinnaren ska få. Det ska bli en liten låda med kattiga saker så klart.

Mer info kommer under veckan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Dags för en tävling! Kattävling med pris!”

  1. Simlla behöver inte tävla säger hon. Hon tävlar hemma varje natt. Kommentar från min blogg:
    Mjau, nu kutar jag fram och tillbaka. Husse har båda dörrar öppna, han bryter golv och river mattor. Ja kan springa hur jag vill, till grannen som målar plank och till skogen och jaga fågel som alltid flyger när kompisarna varnan tjack tjack. Kram och tack för kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *