Olika former av healing

Känner du att värmen sprider sig, mjukt och stilla?
Känner du ett spinnande med välbehag?
Små knappt märkbara nålstick… min akupunktur…
Känner du sammetslena mjuka smekningar…

…från min svans?

Jo, visst kan katter vara helande healers. Jag vet att jag är bra för min husse och matte.

De säger att de pysslar om mig, men det är lika mycket jag som pysslar om dem.  Jag får dem att gå upp och komma igång – Wikki ska ha mat, Wikkis låda ska städas. Jag får dem att gå ut på promenader i ett skönt tempo. Att ha balkongdörren öppen och få in frisk luft i lägenheten.

När de kelar med mig och klappar och smeker är det lika mycket de själva som jag som får välbefinnande. De blir glada av mig.

Mitt spinnande är en helande vibration som både läker och lugnar. Mina tassar trampar varsam massage med utfällda klor, en lagom akupunktur som aldrig blir farlig.

_102

Och vem kan motstå att känna sig glad när en liten katt som jag kommer fram med glada små kvittrande jamljud och berättar med hela kroppen hur stor min kärlek är?

Katter är läkedom!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Olika former av healing”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *