Jag ska få en hängmatta

Matte håller på att bygga en alldeles egen hängmatta åt mig, i kattstorlek. Den är gjord av en randig trasmatta och har två stadiga träpinnar, en på vardera sida, och sen hänger matte upp den i två kedjor, för som hon säger, jag tuggar sönder snörena.

Den är inte riktigt klar ännu, men matte lovar att hon ska lägga upp en bild på den när den är färdig och hänger på balkongen.

Jag är en lycklig katt.

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag ska få en hängmatta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *