Jag hittade torkad fisk under frysen…

Idag hände sig ett nytt äventyr: Frysskåpet skulle frostas ur. All mat i fyra kassar åkte ut i minusgraderna på balkongen (Tur med en köldknäpp så här i vårvärmen) och sen var det en massa is som skulle tinas och tas ut…

Oj vad dammråttor det fanns under frysskåpet – och lite väl lagrad torrfisk!

Ja det klart att jag åt upp dem torrfiskarna! Mums…

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag hittade torkad fisk under frysen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *