Hemma igen, back in my tower

Jag längtade inte hem så väldigt… Men när jag väl kom hem så förstod jag att jag hade längtat massor ändå. Till mitt torn, till min balkong.

gsp

Visst var det kul att träffa Ville och de andra – men nu spinner jag min kattmagi för mig själv här hemma och tänker att jag nog rest så det räcker på ett tag! Är man ensamkisse så är man. Jag är verkligen lycklig!!!

Tass på er

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Hemma igen, back in my tower”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *