Ska jag starta en ”Doktor Wikki”-spalt?

Som doktor Phil ungefär, fast på kattnivå?

Tydligen finns det en och annan som tycker att jag skulle kunna ge råd till katter och kattägare, från katts synvinkel.

Så här ungefär:

”Kära Doktor Wikki, min husse och matte anser att jag ska skickas på parning nu i nästa månad. Jag är en känslig liten devon rex flicka och jag vet ju inte hur jag ska bete mig, eftersom det är första gången… Ska man spela lite svårflirtad och fräsa och gömma sig bakom kattlådan, eller ska man vara tillmötesgående direkt? När jag nu ändå måste åka 6 mil till min utvalde partner, så vill jag ju inte att nöjet ska vara överstökat på tre minuter? Ge mig råd! Sensuella Isabella.”

”Bästa Isabella, det låter på din slutkläm som att dina instinkter som kattkvinna vet precis hur en slipsten ska släpas, och du hinner säkert slinka bakom kattlådan MED HONOM någon minut utan att människorna ser det och instruera honom om att du vill dra ut på romantiken! Om han är en avelshanne av klass, så vet han dessutom att ge en riktig dam av klass den bästa behandling! Annars är det bara att sätta sig ned på rumpan och lova att bita av honom det viktigaste om han inte följer order… Det är ditt liv det handlar om, och ska du sedan dras med att uppfostra hans ungar så kan du ju med all rätt se till att få ut bästa möjliga av det! Lycka till! Bästa hälsningar   =^:^=   Doktor Wikki.”

Vad tror ni, mina kattvänner?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ska jag starta en ”Doktor Wikki”-spalt?”

  1. Jag tycker din doktor Wikki spalt låter som en bra idé. Jag kan höra med både Whiskas, Whiskey och mammas katt Taz om dom har några funderingar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *