Du kan aldrig köpa min tillgivenhet!

En katt deklarerar sin frihet – du kan aldrig köpa dess gunst. Möjligen, med goda maträtter och mycket fjäsk, kan du vädja till kattens mage, men det krävs något ytterligare för att erövra kattens hjärta. Sin kärlek ger katten bara till den som förtjänar den.

Det är därför människor älskar och avundas sina katter: de vet, att när de väl fått sin katts kärlek så är den äkta och utan svek.

Min husse och matte har i alla fall min kärlek! Och jag talar om det för dem varje dag. Fast ja-a-a lite extra när de fyller matskålen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *