Mer till min balkong!

Vi har just en diskussion här hemma om vems balkongen är.

Matte och husse har vilda planer på att förvandla balkongen till en djungel. De har redan sått massor av frön, och pratar om lådor och hyllor och sånt.

Men jag då? Vad ska jag få ha på balkongen? Mer än min kloa/klättrapinne?

_87

Hm om jag kan få matte att sätta upp en fågelholk så att jag kan nappa åt mej några delikatesser? Skatrackarna har ju byggt sitt bo utom räckhåll, de retsamma flygfäna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mer till min balkong!”

  1. Hmm en liten pläd på en av solstolarna kanske? Plädar uppskattas i alla fall av Rufus, mosho, zack och smulan i detta hem. katten (Susie)dök upp, är fortfarande lite tilltuffsad men mycket mycket bättre. Ska försöka lägga upp lite fler bilder på hela gänget (9st så det är den del kattkompisar ;))
    Tack för inlägget Wikipedia 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *