Alla andra jagar den där HELG, vem det nu är

Jag förstår inte när matte suckar och säger ”Nä, nu måste vi göra lite fint till Helgen!” och så håller hon och husse på och pysslar. Dom gör en massa saker till den. Men jag märker ju aldrig när den där Helg är hos oss? Han syns liksom inte.

Smyger han in när jag sover?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Alla andra jagar den där HELG, vem det nu är”

  1. Nä tyvärr har det inte blivit någon liten kisse än… uppgiften var att måla en utomhus bild med horrisont…
    Men kanske att jag gör det sen för bara nöjes skull 😀
    Tass tass på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *