Kan en människa bli katt?

kychalineartfin

Nja kanske inte fysiskt… är min första tanke. Även om människor skulle bli väldigt vackra så här i kattform.

Men MENTALT kan vem som helst bli 100% katt. Du behöver bara VARA.

Jag ska försöka sammanställa några hyfsade råd under dagen hur det ska gå till! Tass på er så länge!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kan en människa bli katt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *