Jag kom just på varför det är så skönt att vara katt!

Människors inrutade liv – scheman – kalendrar – vara här, vara där – göra si, göra så – gå upp i tid, sova lagom – jobba – skola – hämta ungar på dagis – handla och laga mat – fixa fixa – stress – hyperstress – laga bilen – slut på pengar – bråk med svärmor – ut med gänget – hinna hit, hinna dit – kanske måste, måste, måste – brist på tid? Känner ni igen er?

Jag är katt. No plans – no problems. Bara är.

Du kanske skulle prova?

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag kom just på varför det är så skönt att vara katt!”

  1. Ja, jag skulle verkligen vilja prova på att vara katt några dagar. Har du något förslag på hur jag ska gå till väga för att bli det? //Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *