Jag vill också få paket?

Kan en katt få ta till tassarna och skriva önskelista? Matte hade sitt födelsedagskalas idag och fick massor av fina presentpapper att sticka in nosen i. Det fanns blå snören och guldsnören och vita snören och en kartong och jag hade så roligt så jag blev alldeles matt!

_442

Den 26/4 fyller jag TVÅ människoår… Till min födelsedag önskar jag:

  1. En bra pälskam (Får lite pinsamma tovor i kalsongpälsen ibland)
  2. Tonfisk – många burkar
  3. Fjädervippor (För min gamla blå har matte fått laga med lim?)
  4. Klätterhylla på balkongen
  5. Mer praktisk kattväska att resa i (Åka tåg är kul)
  6. Dentabits kattgodis
  7. Mumsiga musar
  8. Många batterier till röda-pricken-saken
  9. Pengar till husse och matte så de kan köpa ännu mer kattsaker!

Undrar hur en katt-tårta kan se ut?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *