Får en katt blogga?

Det var en fråga från Metroläsarna, och ja, här ser ni ju svaret:

Jag är katt, alltså bloggar jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Får en katt blogga?”

  1. Får man fråga hur ung du är? Tänkte ha en liten omröstning i min blogg där man kan rösta på den finaste katten. 🙂 (det blir du, Whiskas och Whiskey)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *