Wikki säger Hej

_fjril_wikki_och_marsipan_b1

Matte och husse är uppe sent igen så jag håller dem sällskap, ligger i fåtöljen, eller leker med min vippa som matte säger att jag nästan tuggat sönder helt. Just nu pjurrar jag på husse att han ska se mig, men han tittar på vad matte skriver istället. Kanske får jag leka med laserpekaren innan de går och lägger sig. Hoppas.

_blandat_b2

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Wikki säger Hej”

 1. joo de kanske e smart, om dom blir så galna att varken naddap eller silfver klarar dom, kanske de e bra att ha nått litet gosigt (: men om jag nu ska ha 2/3 av eran familj blir det jue orättvist 😛 du får väl bli min sekreterare eller nått då 😛

 2. Helt underbart skönt.
  Bort med fiskfan, så trött på honom.
  Ska man ligga på toppen då ska man fanimej prestera också!
  Inte skriva ett bra inlägg på en månad, kolla mig dom senaste dagarna.
  Har sprutat ut bra inlägg, och så idag har haft en mindre lyckad dag, då har jag inte heller legat nå klockrent i toppen precis, så ska det vara.
  Det är rättvist då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *