Det droppar från himlen…

.. jag önskar att matte och husse kunde göra något åt vädret så jag kunde få vara ute. Jag avskyr när det regnar, jag blir alldeles blöt i pälsen och det är inte roligt alls. Nu sitter jag ute på balkongen och tittar på regnet, som inte tänker sluta på ett bra tag. Usch. Jag säger som matte, får vi inte fin vit snö snart?

_blandat_b1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Det droppar från himlen…”

    1. Oj oj Basco håller du på att läsa igenom hela bloggen från början till slut eller?!! Det där var ju ett av mins första inlägg?! Ser du vad ung jag är? Och tänk, då hade jag redan haft en kull kattungar också…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *