Rösta på min kompis, så får du en torkad fisk!

Eskilstuna-Kuriren håller varje år en tävling om vilken katt i området som blir nominerad Årets Lussekatt. Min 14-iga kattkompis är en av kandidaterna i år.

SNÄLLA lägg en röst! Det kostar bara 5 kronor och skulle betyda så mycket för mig om hon vann!

SEMLAN – LUSSEKATT 2007?051008-055

Matte har skrivit om Semlan.

Namn: Semlan

Ras: Rysk rävdrivande stridskatt

Ålder: 14

Det här är en supertuff katt; grannens jakthund såväl som räven flyr undan henne när hon bevakar sitt revir. Men hon älskar barn, människor, att åka bil (både med posten, sotaren och andra som lämnar bildörren öppen). Semlan kom till Sverige med en rysk familj som inte ville lämna sin kära misse, men när de fick barn med allergi var sorgen stor att lämna Semlan till katthemmet. Och där hittade hon oss för tolv år sedan, bestämde att adoptera oss och blev en mycket bestämd kattmamma åt mig när jag var liten. Semlan gillar att åka cykel också, uppflugen på axeln låter hon fartvinden putsa morrhåren. Hon har en stark och klar röst och berättar mycket gärna vad hon tycker om det mesta. Den alldeles otroligt sammetslena pälsen är ovanligt vackert tecknad med sköldpaddsfärger i randigt. Semlan är en underbar familjekatt, som gärna kryper upp i famnen även hos gäster. Jag saknar henne mycket nu när jag lämnat familjehemmet, men ska snart hälsa på henne igen.

Såhär gör du för att rösta på henne! DU kan vinna Den Torkade Fisken!

FÖR ATT RÖSTA:

Skicka in din röst via sms. Skriv ett sms som börjar med EK LUSSEKATT och därefter ­numret på den katt du röstar på (glöm inte mellanslag mellan varje ord)
– Ange även ditt namn och din adress
– Skicka ditt meddelande till nummer 72680.

SEMLAN ÄR: LUSSEKATT 10

Endast en sms-röst per mobiltelefon!
Exempel:
EK LUSSEKATT 1
Anders Andersson Anderssongatan 1
663 33 Eskilstuna
Kostnaden per sms är 5 kr (Telia 6,50 kr).
Alla som är med och röstar har chansen att vinna en Trisslott.
Glöm inte att skriva namn och adress.

SPRID GÄRNA DETTA! SEMLAN ÄR EN VÄRDIG VINNARE!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Rösta på min kompis, så får du en torkad fisk!”

  1. nu ironiserar jag övermig själv: tack för att du skrev att jag är toppen, behöver ju ständig bekräftelse. *ler snett*
    må så gott.
    hej då från gullan!

  2. nej, det här är andra gången jag försöker på riktigt, första gången gick det uruselt när jag skrev om viktiga världsomfattande opersonliga grejor 😛 ödets ironi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *