Regn i pälsen

_7

Var ute i regnet med matte och husse, men bara en kort stund. Mest suttit på balkongen idag och tittat ut. Och lekt med husse och laserpekaren förståss.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Regn i pälsen”

  1. vad söt du är wikki! ^___^
    du råkar inte ha något lite tips till våra småkatter här hemma när det gäller att gå i sele? de är just nu väldigt envisa.

    (till matte: gud vilken rolig idé med kattblogg, jag blir nästan lite sugen själv på att skapa en blogg till mina egna katter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *