Nu har jag sommarfrilla!

Kan ni förstå hur skönt det är att bli av med en sådan här varm tröja???
Nyklippt 2018
Det var mer lös päls än Wikki, nästan, när matte var klar med trimmern!
Hela klippningen tog inte ens 20 minuter – och jag spann av lycka.
Att bli klippt är något av det bästa jag vet!!!Nyklippt 2018 2
Sedan tvättade jag kortpälsen grundligt – i timmar. Så skönt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *