Stens ansikte som säger så mycket

IMG_1102Vissa katter tycks tänka så intensivt att det nästan syns vad tankarna är!
Vår vän Lenas katt Sten är en sådan tänkarkatt:
IMG_1095
”Jo, matte, den här skålen med choklad…”
IMG_1109”Ska ni verkligen ha den stående här mitt på bordet?”IMG_1110
”Alltså… Jag då?!”
IMG_1106
”Jag bara kände att det var väl  JAG som skulle vara i ditt fokus…?”
IMG_1085
”Mitt på bordet. INTE chokladen.
Och DU har väl inte hjärta att sjasa ned mig MIG nu?!!!… Matte???!”IMG_1088

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Stens ansikte som säger så mycket”

  1. ”Det bästa man har, sätter man på bordet” sa alltid min älskade mormor när levde.
    Så SJÄLVKLART fick min älskling ligga kvar, mitt på bordet, med huvudet vilande i chokladskålen… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *