Wikki’s JulKattPaket nr 11 – preview

IMG_1055[1] IMG_1062[1]Pga att min servicepersonal (=Stora matte som i det här fallet sköter inläggen här om mina JulKattPaket) är lite ur form i kväll så kommer nu bara en snabb bildpresentation av JulKattPaket nr 11…
I morgon kommer själva auktionsinlägget och lite övrig redovisning!!
Håll ögonen öppna och budtassen höjd, för det 12e Paketet som kommer sen lite försenat är nåt alldeles extra också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *