Sören, Tummelisa och Wikki FlatCat


Idag har jag låtit Wikki FlatCat följa med vår ständigt sovande kompis Sören Fernström på kattutställning i Mimerhallen vid Rocklunda i Västerås. Sören har klappkostymen putsad och silkesmjuk och jobbar med att bli klappad – toppjobb för en katt, eller hur?!

Jag tog med en present till Sören och hans crew… Ska bli spinnande att se vad han kan göra med innehållet i min strumplåda! *fniss*
IMG_0411

En som inte låg på plats så väldigt mycket det var däremot glada Tummelisa! Hon jobbade intensivt med att fördela Sörens klapplotter:
IMG_0483
Och jag var inspirationskatt till Stora matte:
IMG_0486Och i morgon ses vi där igen!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sören, Tummelisa och Wikki FlatCat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *