Ett bra aprilskämt innehåller gärna en katt…

Findus poliskatten

Sällan tror jag att Örebro-polisens FB vart så populär som idag med inslaget om poliskatten Findus! Ett April-skämt som tassade rekord med (I skrivande stund fortfarande stigande!)över 11 500 delningar, 943 000* visningar och 4 500 kommentarer!!!
Klicka på bilden så kommer du till filminslaget!

Dags att anmäla sig till kattpolisskolan alltså! Jag är ju redan svartvit så som polisbilar var förr – kan inte det vara en merit?!! April april…

*FB-inlägget har verkligen gått viralt, efter att ha nämnts som ett av de bästa aprilskämten under 2017 både i NA och Nyheter24, och det ökar med 2000 visningar på bara några minuter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *