Har ni saknat mig?

Vi är långt ifrån färdiga – men matte och jag tänkte att det finns väl ingen dag som passar bättre för en nystart än Kattens dag?

imag28251

SÅ VARMT VÄLKOMNA TILLBAKA, ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER!

JAG HAR SAKNAT ER!

Nospuss,

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Har ni saknat mig?”

 1. Mjausan Wikki, vi har undrat länge vart du hade tagit vägen, men vi har inte haft det dära internet så länge, så vi har inte kunnat surfa så jamans länge, men nu är vi ute på nätet igen. Vi har ju flyttat, så därför har vi varit utan internet i huset vi bor i.

  Tass tass och trevligt att du är tillbaka igen
  Tass tass
  Tarzan och Sessan

 2. Hjärtligt välkommen tillbaka till cyberrymden Wikki!
  Matte & jag har saknat dina kloka & ibland busiga inlägg jääääääääääääääääättemycket!
  Nospussar i mängd till Dig & Nova/Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *