En hel dag UTE!

En trött lillasyster har däckat i Stora mattes knä…
IMAG1514[1]
Redan vid halv sex i morse kilade Nova ut och har tassat omkring ute hela dagen ända fram till strax efter sjutiden i kväll! Mja, hon var så klart inne och åt lite mat emellanåt, precis som jag – men annars har vi fått tassa ut och in genom öppna dörrar hela tiden. Stora husse har hållit uppsikt över oss, och Stora matte var iväg och handlade mer kattmat – så vi har det hur bra som helst!!!

I alla fall var allt bra ända tills Stora matte tog fram mysiga borsten och upptäckte att jag hade en stor klet med kåda mitt på ryggen. Det blev saxen! Så nu har jag ett fånigt hack mitt i mitt vita streck i ryggpälsen. Suck. Jag får nog be matte snygga till det sedan, hon är en betydligt bättre kattfrisör än Stora matte!

Jag ska försöka ordna lite foton på när vi klättrar i träd och har skoj i morgon! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En hel dag UTE!”

    1. Kurr, hemma är så klart bäst men så här mysigt är också kul att ha det! Men Nova är mycket mer utekatt än vad jag är. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *