Undrar om vi får träffa nån sådan här i sommar?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Undrar om vi får träffa nån sådan här i sommar?”

  1. Oh, spinnande med de där små, de stora är lite läskiga. Vi ser dem från fönstren och från kattgården men de kommer inte nära för husse har nätat in vår trädgård så de inte kan äta här. Husse och matte vill behålla allt själva säger de. Och myntan får de absolut INTE röra! Missommarbuffar!
    / Maja Gräddnos &Co på Cirkus Boman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *