Nu är jag här igen…

Jam på er! Ursäkta att jag tog lite semester utan att ge minsta vink med tassen… Men ibland blir man akut i behov av lite personlig lugn och ro och då är ett bra initiativ att tugga av mattes datorsladd. Det gör att jag får rå om matte mer på egen front med närhet och gos av bästa slag:
a
Nu närmast satsar vi på att få fira midsommar på vår balkong med Stora husse och Stora matte som inbjudna. Sedan är det ju frågan om vi (Nova och jag!) kan smyga in och gömma oss i deras bil så att vi kan slinka med till Landet… Det lär ska vara fint där nu!
IMAG1159[1]
Jamarns i så fall vad vi ska klättra i träd och jaga de senaste fem skatungarna…

Nu ska jag försöka vara duktig och svara på alla 33 kommentarer, rensa bort 499 skräpkommentarer och annat som tramsar runt här på bloggen. Och vet ni, det här är mitt inlägg nr 9971 här på bloggen! Häftigt, eller hur?!! Jag blev ju så nervös förut när bloggen var försvunnen i fem dagar… Jag har ju inte lyckats så där värst bra med att ha den fullständigt nedsparad på nån hårddisk eller så. Så att jag har beslutat att försöka arkivhantera hela bloggen nu på nåt sätt – fast jag vet inte riktigt hur!  Tips är välkomna!!!

I alla fall: Nu ska jag strax bli serverad kokt vitfisk på grund av att min mage varit lite i olag. Den ompysslingen har jag inget emot! (Säg inget till Matte om att det beror på att jag tuggade på hennes datorsladd!)
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *