Min resväska har gett upp

IMAG0674[1]
Limmet som höll mina skyltar har formligen runnit iväg, så skyltarna hade kletat sig fast på garderobsgolvet – och inuti ett av facken var det alldeles mögligt. Suck. Den är bara att kasta. Nu ska jag leta på en ny Wikki-väska!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min resväska har gett upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *