De roliga skräpmailen

Fattar ni det här:
”shoulds du klickar på länken nedan för att uppgräva din brevlåda, ditt konto annars kommer att vara nära!”894481_1200_675
Eller det här:
”Med öronskabb är viktig en orsak till öroninfektioner katters, djurägare måste leta efter överdriven öra kliar och huvudskakningar som symptom som de bitande insekter har bosatt. Behandling av små parasiter är enkelt billig, men det måste inledas vid första tecken obehag , det kan uppa till tre veckor för att förstöras alla kvalsters, och de är mycket smittsam bland lurviga husdjuren. Om den inte behandlas, kan dessa små varelser skada en katt trumhinna, vilken orsaka raden allvarliga problem katter desorientering!”
kli

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “De roliga skräpmailen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *