Mer av Sixtens dikter

081124-011
När man varit på lådan
 

Lättnaden får mig att lyfta
benen trummar
klorna slirar
runt hörn

hoppar över stolar
rusar runt fåtöljer
sladdar på bordsdukar
gömmer mig
bakom en yttersko

livet leker
när man varit
på lådan

// Prästkatten Sixten har skrivit så många underbara dikter, tillsammans med sin husse Lars. Du hittar dem HÄR! Läs och njut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer av Sixtens dikter”

    1. Det är nog många fler än jag som känner igen sig i ”Efter-besöket-på-lådan-rally”??! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *