Ting med katt

IMG_5905
Gissa vilka det är som på det här sättet förevigats på de fina träskrinen av sin matte?!
IMG_5898
På kattutställningen köpte matte och Stora matte varsin väska tillverkad i Nepal!
Och matte har bakat kattkakor:
IMG_5893
Jamarns goda! Kardemummakryddade…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ting med katt”

  1. Sötnosarna Signe & Sören är fint avmålade på träskrinen. Matte har haft äran att träffa & klappa dem båda två! Nospuss Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *