Vår vän Sören på TV också. Nästa gång tar vi med en FlatCat också?

sören
Klicka på bilden så kommer du till TV-klippet! Kurr allihop!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vår vän Sören på TV också. Nästa gång tar vi med en FlatCat också?”

  1. Lycka till i helgen med att få in mycket välbehövliga pengar och även att ge flera av alla 95 katterna som Örebro Katthem har i sin vård ett alldeles eget-för-alltid-hem!
    Vi håller tassarna <3

    1. JA – och så hoppas jag att han ska toppa på utställningen den här gången – han startade sin ”riktiga” utställningskarriär här hos oss i Örebro och nu är det väl ändå dags att han får visa framtassarna här hos oss igen???! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *