Året måste starta mjukt och skönt

Och jamigt! Kurr!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Året måste starta mjukt och skönt”

  1. Hoppas intäkterna från den här typen av filmer går till katthem eller på annat sätt kommer hemlösa katter till del och inte slutar i fickan på den som utnyttjar katterna. Men det är väl kattälskare som tar sig tid att skapa filmerna? <3

    1. Mjau, det hoppas jag verkligen!?? Men jag förstår inte språket på videon så det är lite diffust… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *