Två JulPaket 21 + 22 avslutas i kväll söndag!!!

IMG_5534 Wikkis JulPaket nr 21 till förmån för Spinnhuset i Hallsberg avslutas i kväll kl 21.00 – hinner vi med några fler bud kanske? Klicka på bilden ovan så kan du se hela paketet!IMG_5563
Wikkis JulPaket nr 22 till förmån för Katthjälpen i Malmö avslutas också i kväll kl 21.00 och där hoppas jag också på några bud till! Du kommer till paketet och budgivningen om du klickar på bilden ovan!

Budnivån för båda paketen ligger just nu på 300 kr vardera. Det är de definitivt värda! Men dela gärna om dessa JulAuktioner och gör dem värda om möjligt lite mer?! Tass!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *