Julkort från Wikki

Julkort Wikki 2015-2
Den här julen verkar bli något alldeles extra!

PS. JulPaket på väg – d v s så snart alla auktioner är avslutade… Några väntar ju fortfarande på nya bud!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Julkort från Wikki”

  1. TACK Wikki (och Nova!) för era fina julauktioner! Önskar er allt gott (fler möss?) resten av julen och på det nya året. Kram till er och alla mattar och hussar, stora som små.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *