Grattis Ludwig och Alice!

Ni har jamat hem varsitt av mina JulPaket!
Mail med betalningsinstruktioner kommer! ♥
Tack med Stora Tassen för att ni hjälper mig att hjälpa!IMG_2365

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grattis Ludwig och Alice!”

    1. Tack fina Alice! *spinner* Nu ska jag packa ihop alla JulPaket som är klara och göra några nya till resten av veckan… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *