Den viktigaste är du, min katt!

meow
Ibland undrar jag så över människors val i livet – varför man sätter så lite värde på sin katt, som oftast är en mycket lojalare vän än någon människa någonsin kan bli?!! Det svider i själen när matte berättar om alla katter som lämnas bort, kastas ut eller avlivas, för deras människa hittat andra saker som är mer värda…

Därför känns det extra varmt i hjärtat när människor framhåller motsatsen:
”Har ett förhållande med en som tyvärr inte gillar katter, så jag bor fortfarande själv med min misse. Jag ser ju katten som nummer 1 här i livet…”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Den viktigaste är du, min katt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *