2000 skräpmail

Jag skulle mycket hellre vilja ha några sådana här:
il_570xN_859955242_98fhil_570xN_859721051_r0h2 stamps
Men jag inser att jag samlar på alldeles tillräckligt mycket kattsaker, så jag är nöjd bara jag får min morgonranson av gos och klappar! Tass på er och ha en skön söndag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “2000 skräpmail”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *