Äventyr…

452
Jag har förlåtit matte. För egentligen var jag ju rätt nöjd med det hela!

Mjausså, ni undrar vad? Jo det här hände i torsdags, rippat från mattes FB:
Det har varit ovanligt tyst och lugnt under kvällen. Nu kom Nova smygande och jamar att ”Matte du har glömt vår kvällsmat!!”. Går och häller upp mjukmat och Nova mumsar glatt i sig. Men var är Wikki? Väntar en stund men hon dyker inte upp…. börjar titta efter henne. Var är Wikki? Jo, Wikki är på balkongen, där hon varit sedan jag var ute vid 20:30… I 3 timmar har hon suttit därute och spanat utan att jama eller krafsa på dörren för att få komma in…. mina knäppa katter… tur att de står ut med sin glömska matte!

Med min tjocka fluffpäls och allt mys som finns att spana på, så hade jag det ju hur bra som helst!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Äventyr…”

  1. Bra att du har tjock päls Wikki! Matte gjorde likadant med mig men i garaget men hon upptäckte det lite fortare eftersom Dui satt utanför dörren och jamade..tyvärr fick jag bada..
    Hoppas du fick lite extra gottisar.Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *