Vackra Jenny

…vi tänker på dig just nu!Jenny2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vackra Jenny”

  1. Kära vänner, jag är övertygad om att Jenny blev mött och ledsagad över bron av massor av änglar, ditsända av era tankar, böner och kärlek till en vän! Nu slipper hon plågas… så snart veterinären beskrev hur stor tumören i hennes mage var, förstod jag hur ont hon måste ha haft. Lilla älskade, älskade Jenny, jag längtar redan efter att få träffa dig igen när det är min tur att vandra över bron…

    1. Kurr, det är ju åtminstone något man kan se fram emot i det läget – men sorgen och saknaden är ändå stor! NosPuss Wikki

  2. Vi tänder ett ljus för vackra Jenny och sänder varma tankar till sr. Carina och klosterkatterna. SkaparKatten har lindat sin mjuka svans om er älskade Jenny.
    <3

    1. Mjusch vad många av våra kattvänner som plötsligt måste tassa iväg – det känns verkligen i hjärtat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *