Hon är bara så vacker…

Medora
Katthemmets försäkringsombud har bara en så otroligt vacker kisse, att jag MÅÅÅÅSTE få visa hennes bild! Här är balinesen Medora – kommer ni ihåg att jag berättade om Medora när hon var på rymmen? Som väl var, så hittades hon välbehållen

Det får mig osökt att tjata än en gång denna sommar: ID-märk och registrera din katt! Chanserna att få katten åter vid ett försvinnande ökar enormt plus att det underlättar för alla som jobbar med hittekatter!!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Hon är bara så vacker…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *