Hos veterinären blev det livat!

Wikki hos vet2
Så här upphöjt lugn kan jag se ut INNAN det är min tur att ta kolla tänder plus ta blodprov…
Wikki hos vet
Medan Nova, som redan klarat av sitt blodprov, tassar runt med bekymrad min och funderar på var hon ska gömma sig!
Nova hos vet
Det var bara det att när undersökningen kom till mig, så välte jag butiken! Ville väl inte ha nålar i tassen? Jag försökte både riva och bita – då fick jag tratt! Och skulle bli nedstoppad i en klämväska! Det var så hemskt att jag nästan inte kunde andas!!! Och nåt blodprov blev det INTE! Jag trasslade mig av bordet och slet ur kanylen… Ja, det t o m slutade med en akut lungröntgen, eftersom jag inte fick luft…

Morr så olycklig jag är nu, för gissa vad de säger: Att jag måste banta bort minst 1 kg Wikkifluff, för mitt bukfett är så rejält att det trycker på lungorna!!! Och så återbesök i morgon för blodprov igen, för de vill inte söva mig för tandstensborttagning utan att ha provsvar först. Banta och blodprov, banta och blodprov…

Men lillasyster däremot ska få äta kraftfoder och måste gå upp i vikt. Men hon ska också få ta bort tandsten. Tänk vad mycket krångligt en liten oskyldig katt ska behöva uppleva!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hos veterinären blev det livat!”

 1. Stackar, stackars dig Wikki! Vi håller tassarna hårt för att det går bättre hos vettisen i morgon.
  *massor av tröstnosbuffar*

 2. Jamarns vilken dramatik, stackars dig sötaste oskyldiga lilla Wikki!! Banta bort Fluff???….går det, hihi? Kan tänka mig att personalen som ska ta emot dig i morgon är lite rädda nu,hihihi!
  Tänk så olika vi katter är. Vill inte skryta men mig kallar de den lätthanterlige mönsterpatienten när jag är hos vettisen :-)/Buff i mängd från mig

  1. Mjau, nästa gång ska jag försöka vara MonsterPatient också. Mönster, menar jag. *fniss* NosPuss Wikki

 3. Ha,ha Wikki du e´bara för go. Vet precis hur du känner. Skulle också behöva få bort lite `Fluff´ Puss på din söta nos.

  Nalle

 4. Wikki, när jag fick diabetes förra sommaren fick jag och Alfredo byta till bara blötmat (vi äter Bozita och Sheeba Classic). Jag som har haft svårt att hålla vikten gör det nu utan problem och jag blev frisk från min diabetes. Både jag och Alfredo mår jättebra av den nya dieten. Matte säger att det är dyrt och lite kladdigt och opraktiskt med all blötmat men vi är jättelyckliga, det är ju gott att banta! 😀 (matte ger oss liiite Orijen Original som godis ibland också)..

  1. Mjau men jag tycker att det här nya krubbet är gott – och konstigt nog verkar det som är ”normal dos” räcka bra! Jag fick jättebra värden på blodprovet sedan när det väl var avklarat dagen därpå. Skönt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *