Mitt 9600:e inlägg! Har jag bloggkattrekordet?

IMG_4256[1]
Då måste det vara ”tyck-svärta” jag fått ovanpå tassarna??? Av allt tyckande och tänkande och agiterande i katt-bloggosfären!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Mitt 9600:e inlägg! Har jag bloggkattrekordet?”

  1. ”Kattis” till jubiléet! Nu är det *bara* 400 kvar till ett svårslaget rekord. <3
    Nosgos från Helenelund

  2. Jam tänker att den vackraste svärta man kunde ha på sina tassar är just tyck-svärta, när den kommit dit för att du tycker till om wikktiga saker! *kurrar*

    Buff från Majsan, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *